Prednosti

Mobilnost je fleksibilnost! Kjerkoli in kadarkoli ... vedno in povsod - v gibanju.

Kreativnost zmaguje! Novo! Moderno! Inovativno! Vpadljivo! Bodite drugačni - oglašujte v gibanju!

Zmago na trgu določa prehitevanje! Prehitite konkurenco z oglaševanjem na prehitevalnem pasu!

Prednosti izdelka se ustvarjajo v očeh kupca! Primerjajte lastnosti svojega izdelka z modelom avtomobila, ki nosi vaš oglas. Če kupec vidi oglas za vaš izdelek na zelo dragem avtomobilu, bo tudi izdelku pripisal višjo vrednost.

Premikajoča se reklama pritegne večjo pozornost! Splošno znano je, da premikajoči se predmeti bolj pritegnejo našo pozornost - zakaj bi bilo z oglasom drugače? Premikajte svoj Avto.Mobil jumbo in opaženi boste! In večkrat kot vaš kupec vidi isti Avto.Mobil jumbo na različnih lokacijah, bolj si ga bo zapomnil.

Prometni zastoji so lahko tudi koristni! Zastoji v prometu so vsak dan bolj pogosti in predstavljajo izgubljeni čas voznikov in sopotnikov. Izkoristite njihovo pozornost in se z njimi zataknite v prometu z Avto.Mobil jumbo oglaševanjem v gibanju.

V naseljenih področjih dosežemo več kupcev! Oglaševanje na prostem v večjih mestih doseže veliko število kupcev, saj je cirkulacija prebivalstva v mestih visoka.

Višji učinek oglaševanja za isto ceno! Med premikanjem dosega Avto.Mobil jumbo oglaševanje v gibanju dvakrat višji učinek v primerjavi s fiksnimi zunanjim oglaševanjem podobne velikosti, cena pa je primerljiva.

Avto.Mobil jumbo je lokacijsko ciljano oglaševanje! Oglašujete lahko le v regijah in krajih, kjer poslujete. Omejite oglaševanje na lokacijo, kjer boste zagotovo našli svojo ciljno populacijo!

Prednosti - Avto Mobil Jumbo - oglaševanje na vozilih, oglaševanje v gibanju

Pripravi za tisk

  Dodaj med priljubljene


 
 FAMOUS media ™ d.o.o., Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tel.: 040184184, info@famousmedia.si
Produkcija: Spletne rešitve Sloway