Komu je namenjeno

Če želimo prodajati, moramo svoje stranke poznati. Kdo je naša ciljna stranka, kje živi, kaj dela in kako se zabava? Idealna ciljna stranka podjetij, ki poslujejo s končnimi uporabniki, je aktivna zaposlena oseba med 25 in 50 letom z enim do dvema otrokoma in z dohodkom čim višje nad slovenskim povprečjem.


Pa spoznajmo povprečni dan sodobnega aktivnega človeka:
Verjetno stanuje malo izven večjega mesta in se vsak dan pelje v službo nekam proti centru mesta. Po poti odloži še otroke v vrtcu in šoli. Vsak dan se promet ustavi na istih delih upadnice v mesto, zamoti se s premišljevanjem in gledanjem okolice - prometa okoli sebe. Parkira blizu centra. Sprehod do službe si krajša z ogledom izložb po poti. Dopoldansko malico si privošči v popularni gostilnici, kjer jedo tudi drugi poslovneži, kavico pa v bližnji kavarni na ulici. Pa spet v službo. Po končanem delavniku spet na pot: po otroke, ki jih odpelje v glasbeno in plesno šolo, prosto urico izkoristi za pijačo s partnerjem in prijatelji. Potem gredo še vsi skupaj v nakupovalni center in hitro spet proti domu, ven iz mesta. Promet se kljub pozni uri spet ustavi, saj poteka na stadionu pomembna nogometna tekma. Ko se doma najedo, naredijo domačo nalogo in se sprostijo, je že čas za spanje.

Ste opazili, da naš sodobni aktivni človek malo časa preživi pred televizijo, na hitro prelista časopis in le redko posluša radio? Vedno manj možnosti imamo za vpliv nanj preko klasičnih oglaševalskih medijev - odgovor nudi Avto.Mobil jumbo oglaševanje v gibanju

Komu je namenjeno - Avto Mobil Jumbo - oglaševanje na vozilih, oglaševanje v gibanju

Pripravi za tisk

  Dodaj med priljubljene


 
 FAMOUS media ™ d.o.o., Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tel.: 040184184, info@famousmedia.si
Produkcija: Spletne rešitve Sloway